På nett – worldwide

Jeg ble utvalgt!

Ja, det er sant. Jeg ble valgt ut av hundrevis av kunstnere fra hele verden til å bli intervjuet og å få vise bildene mine på en verdensomspennende internettfest. Arrangøren var Art2Life Academy og Nicholas Wilton og hans team.

Som nevnt før, er jeg medlem av Art2Life Academy, noe jeg ble etter å ha gjennomført et 3 måneders intensivt nettbasert kurs. I uken som var, var det mulig for alle maleinteresserte å bli medlem av dette akademiet, og tirsdag var siste dagen man kunne bli medlem. Denne dagen skulle feires med en verdensomspennende fest hvor 8 kunstnere fra forskjellige deler av verden skulle bli intervjuet og få vise noen av bildene sine. Jeg skulle være en av de åtte!

Trodde ikke det var sant

Da jeg våknet opp til denne e-posten mandag morgen, trodde jeg først at det ikke kunne være sant, men ved nærmere undersøkelse, var det det! Jeg må innrømme at jeg syntes det var stas, og jeg følte meg stolt. Det må være lov.

Og det skjedde. Jeg ble intervjuet. Av en kunstner ved navn Susan Melrath. Art2Life-teamet hadde litt tekniske problemer i starten, men da det var min tur, gikk det greit. Jeg var på i ca 20 minutter! Susan og jeg hadde en god samtale. Jeg har fått tilgang til opptaket av det hele, og hvis du er interessert, kan jeg sende deg det, så du kan se intervjuet.

Red sets the tune, akryl på lerret, 110 x 80 cm
Red sets the tune, akryl på lerret, 110 x 80 cm
Hva skjer her? 30 x 30 cm
Blue Happiness, akryl på plate, 60 x 60 cm
Blue Happiness, akryl på plate, 60 x 60 cm
The Kiss, akryl på lerret, 80 x 80 cm
The Ara's Message, akryl på lerret, 100 x 100 cm

Bildene du ser her, er bildene jeg fikk vist på nettet og snakket om. Det var gøy. Susan Melrath intervjuet meg, og vi hadde en veldig fin samtale. På engelsk.

A propos engelsk

Jeg har mange følgere på facebook og Instagram som ikke snakker norsk, men engelsk. Jeg kunne tenkt meg å invitere dem til å lese/følge bloggen min, men da må jeg skrive det hele på engelsk.

Hva tenker du om det? Vil du fortsette å følge meg selv om jeg skriver på engelsk? Svar meg gjerne på dette.

10 Comments

 1. Sååå gøy Toril!!
  Jeg gratulerer deg masse og du har virkelig grunn til å være stolt!!
  Engelsk tekst er greit,men jeg foretrekker på norsk, det ser jeg er best for meg iallfall!

  Reply
  • Takk skal du ha, Vigdis. Jeg ser om flere svarer på dette, så får jeg vurdere da.

   Reply
 2. T

  Reply
 3. Gratulerer Toril!
  Herlig at du får så fine tilbakemeldinger. Det fortjener du!
  Engelsk går helt fint for meg.
  Hilsen fra Røros som har fått grønne plener igjen etter at vinteren har tatt en pause!
  Klem, Grete

  Reply
  • Takk, Grete. Vinteren er ikke lenger hva den var.

   Reply
 4. Gratulerer Toril, dette er jo kjempestas. Jeg er så heldig at jeg fikk overvære det flotte intervjuet på Internett og jeg må si du imponerte både med din gode engelsk og ikke minst at du klarte å holde en kunstfaglig samtale på høyt nivå. Og for meg, engelsk ingen hindring.

  Reply
  • Takk, Linda. Det var jo en spennende opplevelse. Gøy at du så på.

   Reply
 5. Det går fint å følge deg på engelsk. Bare gøy det!

  Reply
 6. Ja, det er det lov å være stolt av!
  GRATULERER!!!!
  Er faktisk stolt av deg jeg også, kjenner jeg!

  English? No problem….
  Men finnes det ikke, i disse særs tekniske dager, en dings som folk kan bruke, så kommer teksten opp på engelsk???

  Reply
  • Takk for hyggelig tilbakemelding, Astrid. Ang oversettelse, tror jeg ikke de oversettelsesgreiene lager et helt forståelig språk. Kanskje jeg skal starte med english summary.

   Reply

Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *