Kurs

Kurs


A peak into my studio.

Velkommen til malekurs i mitt hyggelige atelier!

Jeg lærer deg om farger, blandinger og teknikker for å gjøre bildene dine best mulig.

Jeg maler både abstrakt og figurativt, og jeg vil hjelpe deg uansett hvilken stil du vil arbeide med. Prinsippene for gode bilder, gjelder enten det gjelder abstrakte eller figurative bilder.

Det er plass til maks 6 deltakere, og det blir alltid en hyggelig stemning i gruppen. Vi har det gøy mens vi lærer. Vi har alltid felles gjennomganger av bildene, hvor alle bidrar med konstruktiv kritikk. Vi gjør hverandre bedre.

Monica W. om kurset: (nybegynner)

Toril veileder på en god og inspirerende måte. Hun gir ulike oppgaver som gjør tilnærmingen til malingen gøy. Toril bidro til at jeg på den siste dagen malte et bilde jeg var stolt over. Hun rådgir i en gruppesetting, men hvor hun ser hver enkelt. Det at det er en gruppe bidrar til at deltakerne også kan lære av og inspirere hverandre. Jeg vil med glede anbefale dette kurset til andre.

Siri M. om kurset: (nybegynner)

Toril Kojan er en varm og flott person med lang erfaring både som kunstmaler og kunstterapeut. Hun «ser» og forstår oss som den dyktige pedagog hun er! At hun alltid ser noe positivt i bildene våre, hjelper oss nybegynnere med dårlig selvtillit til etterhvert å tro litt mere på oss selv.

Kursdagen starter med «dagens tema» hvor hun demonstrerer og forklarer og gir oss noe teori, som hun har skrevet ned for at vi kan samle det i mappen vår. Hver kursdag er helt forskjellig.

Vi prøver å male som hun har forklart og når vi er litt over halvveis,  samles vi for å diskutere hvert enkelt bilde. Hun starter med å spørre hva vi selv synes, deretter får vi hennes kommentarer som alltid ender positivt og tilslutt kommentarer fra de andre kursdeltakerne. Veldig både interessant og lærerikt!

Toril skaper et godt og positivt fellesskap som er basert på en tillit og åpenhet som gjør oss veldig trygge både på henne og på hverandre. Hun har en varm og klok personlighet og gir oss mye både nyttig og verdifull lærdom å ta med seg. Et kurs hos Toril kan varmt anbefales for alle!

Solveig B. om kurset: (videregående)

Toril Kojan er en  inspirerende og kunnskapsrik lærer. Hun er støttende og bidrar til at vi utvikler vårt eget uttrykk. Jeg har hatt stor glede av å delta på kursene hennes.

Vivian H. om kurset: (videregående)

Synes det har vært fint og inspirerende å gå kurs hos Toril. Jeg liker at det er en liten gruppe, at det er konkrete oppgaver hver gang – og at jeg blir utfordret på nye ting. Fint at hun gir konstruktiv tilbakemelding til hver av oss i plenum. Det er lærerikt for alle. En fin blanding av tid til å male og refleksjon over arbeidene. 
Mitt ønske for kursene har vært å få inspirasjon til å male- og det har jeg fått .

Våren 2020

Viderekomne:

Start: Onsdag 19. februar kl. 11:00 – 15:00 – 6 ganger –
kr 3 000,- + materialpenger kr 400,-

Nybegynnere /litt øvet:

Start: onsdag 19. februar kl. 18:00 – 21:00 – 6 ganger
kr 2 500,- + materialpenger kr 400,-
Vivian med blindtegningsportrett
Mona med Blindtegningsportrett
Marianne og Ellen i gang med blindtegning

Malekurs med kunstterapeutiske metoder.

Finn dine indre bilder

Du liker å male, er en glad amatør og kanskje har du lurt på hva du skal male, hvilke motiver osv. Du har faktisk en mengde av dem inne i deg selv, og ved hjelp av kreative metoder kan du finne frem til akkurat de motivene som er dine.

Det handler ikke om å lage bilder som skal være kunst, men bilder som uttrykker hvem du er, og kanskje finner du en ny motivverden du kan arbeide ut fra.

Lørdag og søndag 14. og 15. mars, 2020. Kl 11 – 15 begge dager.

Pris kr 1800,-, maks 6 deltakere.

Spennende bilder kommer innenfra